Persoonlijk

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Angela, ik een kind van 1979, echtgenote sinds 2002 en moeder van twee kinderen (2007 & 2011). Naast mijn kinderen opvoeden probeer ik ook een eigen leven te leiden door voor Trotse Moeders en Trotse Vaders te schrijven. Daarnaast heb ik twee eigen websites (zie ook Ridewithme), schrijf ik boeken en werk ik voor RTV Arnhem als bureauredacteur. Daar (her)schrijf ik het nieuws en het weer van de dag en zorg ik er met mijn collega’s voor dat we elke keer weer mooie onderwerpen hebben voor ons programma Arnhem Aktueel (yep, met een K).

Naast dit alles vul ik mijn vrije minuten graag met lezen. Ik weet zeker dat ik al een paar duizend boeken gelezen heb aangezien ik meer dan 120 boeken per jaar lees. Dat deed ik ook als kind al. Bekijk >>>HIER<<< mijn Goodreads account.

In mijn boekenkast staan zo’n 600 boeken en een derde daarvan moet ik nog lezen. Toch weerhoudt het me er niet van steeds weer boeken te kopen. Ook koop ik regelmatig e-boeken via Bol.com. Helaas is mijn oude Sony reader overleden en moet ik het doen met mijn iPad en iPhone. Niet ideaal, maar het is niet anders.